The world peace game

Lite sen med leverans idag. Många uppslag, men för lite tid.

Trodde jag skulle kunna hinna reda ut varför jag är orolig över framtiden. Jag hörde en synnerligen jobbig podcast igår. Stridsvagnarna rullar i Ukraina, och de senaste månaderna har jag nog sett 6-8 bra krigsfilmer – vet inte varför. Många tankar där att rapportera om. Och så i morse tänkte jag att det vore ju bra om ryssarna invaderar Ukraina så Sverige kan få vara med i VM i fotboll i sommar. Men så tänkte jag en gång till. Och en massa gånger till, men som sagt, ont om tid var det. Jag behöver tänka på något trevligare. Som framtidens lärande t ex, denna förtjänar mer utrymme i skoldebatten:

Engagerande, motiverande och interaktivt lärande. Och inte en andragradsekvation i sikte. Och jag ser inget betygsbehov heller. Och ingen behöver sitta still hela tiden. Wow.Kategorier:blogg100, Samhällsutveckling, Skolan och lärande

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: