Om Christer Hellberg

Denna blogg är skriven av Christer Hellberg och har inte nödvändigtvis alls att göra med det han arbetar med professionellt. Det är en testbädd, en tankearena och ett sätt att bygga förtroende, bilda nätverk och försöka reda ut den soppa vi idag kallar verklighet.

Jag har under senare år blivit mer och mer engagerad inom skolfrågor främst kanske för att jag under flera år jobbat med samhällssäkerhet och samhällsutveckling. Där har viktiga frågor som ”Hur samspelar vi bättre i samhället?” eller ”Hur skapar vi attraktivitet i stadsdelar eller regioner?” gjort att jag dragit slutsatsen om att det är i skolan vi måste börja förändringen – vi vuxna har det liksom svårast att kanske förändra både tankemodell och beteende.

Jag har även en engelsk blogg som jag uppdaterar då och då: sharedtracks.wordpress.com , det finns en del presentationer på Prezi och LinkedIn och en hel del andra sociala media-sajter.

Jag är född i Kalmar 1968, uppvuxen i Färjestaden, bor och verkar i Linköping med fru och tre barn sedan 1988. För CV kontakta mig via Facebook, Twitter eller e-post: christer.hellberg@gmail.com .

3 svar

  1. Jo… – Christer – det går ej att lösa ett problem med samma tänkesätt som skapade problemet. Det är omöjligt.

    Så det gäller ju att tänka annorlunda. Att börja med det i skolan – tycker jag är en bra idé, verkligen…

Trackbacks

  1. JA | HERO – the coach
  2. Finns det någon gräns för värdegrunden? |

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: