Motion del 2

Det är inte så lätt att hitta tid för träning numera. Och när man väl fått in rutinerna och vanan så pajar kroppen eller så kommer all världens virusflora och hemsöker en. Jag skrev om den där appen som faktiskt funkar. Den funkade så bra att jag blev överbelastad och knät pajade. Jag har tidigare opererat minisken på det knät så när jag kör innebandy så går det bra, men två dagar efter är det svullet och ont och det går knappt att gå normalt. Löpningen gjorde det hela värre hela tiden, hela dagarna. Ridå.

Cykling är bra också, men i mars och det är -10 C varje morgon är för mycket motstånd.

20130325-195913.jpg
Jag cyklar i så fall 1 timme om dagen och det är riktigt bra. I april kanske. Under tiden går det numera också att cykla inomhus hemma på en träningscykel. Inga ursäkter kvar alltså. Jo, sadeln är en sån där gammal gubbsadel – ingen sån där för en Tour de France tempocyklist direkt.

Provkörde igår lite, level 15 av 20 var lagom. Och jag såg på TV samtidigt. Ska se om man kan ordna ett iPad-ställ. Går det att skriva och träna samtidigt? Lyssna går ju bra och titta. Man tänker ju bäst när man rör sig fysiskt och röstmemo går ju bra, men det är så fruktansvärt jobbigt att skriva ner skiten efteråt – det tar liksom längre tid. Tänk om man kunde skriva och träna samtidigt. Va bra det skulle vara!

Måste hitta ett bra ställ… och hmm, finns det ett ställ för toan borde ett för träningscykeln också finnas!
iPadställKategorier:Hälsa, Livet, motion

Etiketter:,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: