Andra äventyr och stolleprov

Jo, man kan ju ha äventyr på olika sätt. En gång cyklade jag till Vimmerby från Linköping på militärcykel. Jag skulle till Kalmar men avbröt pga av ovädersväder. Gjorde ett försök till med en kompis lite senare och det gick bra! Och skulle gärna göra om det fast med en bättre cykel. Det var lite jobbigt i de östgötska och småländska backarna.

Man borde kunna gå in i till stan – eller över till Berg. De har god pizza där inbillar jag mig. Fast i år är det nog för sent.

20130323-183428.jpg

Och sedan kan man ju åka Aeroflot och så. Sådana där vanliga stolleprov håller jag mig undan ifrån typ Vansbrosimning, Vasalopp mm. Trygga äventyr liksom. Åka och se fotboll i Skottland och i London vore nått.

Att sova ute i tält och åka runt i Stockholms skärgård är definitivt ett bra äventyr som jag vill göra igen. Eller åka ut i ödemarken på det öländska alvaret. Sova ute i nån båt vore kul också.

Just håller jag på med ett annat stolleprov dock – nått slags inre äventyr – #blogg100. Och det största äventyret av alla – 3 barn! De kräver ens fulla uppmärksamhet så det räcker till och blir över.Kategorier:äventyr

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: