Ungar!!

Hela tiden ska de pilla och greja och undersöka. När man städat upp i ena hörnet är de i nästa och gör oreda. Hela tiden ska de på och greja och testa helst till det går sönder. De har noll koll men ändå ska de bära ett helt glas blåbärssoppa tvärs genom hela huset och drittla hela vägen.
Å inte går det att få en lugn stund utan hela tiden ska det käbblas och argumenteras och skrattas och tjafsas. Ena stunden är det livsviktigt att man tänder ljusen och i andra ska de släckas. Hit och dit och fram och tillbaka. Vatten hit och törstig dit och hjälp på toan och tappa grytor på tårna.

-Ja, men bär inte grytan då! Den är ju för tung! Du har ju egna!

Och sedan ska man torka stekfläckar på mattan, sopa bulgur från strumporna i en hel vecka, skruva upp de neddragna gardinerna och torka ketchup från besticklådan. Det tar aldrig slut. Och ryter man till är de lugna i 30 sekunder sen blir larm igen. Får man 5 min över får man vara glad. Då sitter man där som i koma och flämtar.
De ska vara uppe sent och vill sedan aldrig gå upp på morgnarna – ingen ordning alls.

20130320-234733.jpg
Med detta vill jag säga: tack underbara barn! Utan er stannar livet, tack kära barn, må er energi ALDRIG sina och er glädje aldrig sluta spridas hela livet ut! Tack för att ni gör mig till en bättre människa! Och jag hoppas verkligen att ni inte påverkas av alla mina nej utan verkligen fortsätter vara som ni är nu även i vuxenlivet!

20130320-231859.jpgKategorier:Livet, personlig utveckling

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: