En liten spökhistoria

På senaste tiden har vi upplevt konstiga fenomen i huset. Det spökar.

Oroliga nätter


Och det är inte bara vi som känner det utan även katterna. Båda två är oroliga och vissa nätter jamar de och går runt för att liksom varna oss. Och de gånger jag gått ner har det varit jättekonstigt. Katterna har genast sprungit iväg som om de varit rädda för något och det känns som om någon varit närvarande. En gång var det liksom jättekallt i köket och jag kände kalla kårar långs igenom hela kroppen. Jag hade visserligen inte så mycket kläder på mig och fönstret var lite på glänt, men ändå!! Det var mycket obehagligt – jag gav katterna mat och efter det lugnade de sig.

Nästa incident var mycket värre. Jag vaknade av en smäll som en kraftig duns liksom och gick ner, katterna sprang och gömde sig och det kändes som om jag var övervakad. En vas hade trillat omkull och en stol var lite utdragen. Det var precis som om någon hade suttit och sedan i hast lämnat stolen men inte helt fått in stolen. Jättekonstigt. Helt oförklarligt fick jag även en konstig huvudvärk som jag aldrig känt förut och jag kände mig jättetörstig. Jag hade sedan väldigt svårt att sova. För fyra veckor sedan intensifierades aktiviteterna. På morgonen kunde vi konstatera att en del leksaker var flyttade, smålego var utspritt på golvet och en gardin hängde konstigt.

Hjälp av medium


Tillslut anlitade vi ett medium som absolut kände närvaron i flera rum men bara på nedervåningen. Han frågade om tidigare ägare men det finns ju inte eftersom vi byggde huset 2006 och innan var det bara skog här. En teori är ju att det kan funnits nån gammal koja på denna plats för länge sedan, men det kunde vi inte få bekräftat. Under mediumets undersökning blev katterna rädda och sprang upp till övervåningen och mediumet gjorde vad han kunde för att lugna den oroliga själen. Han gav oss rådet att kanske låta katterna sova i vårt sovrum så de kanske skulle vara mer trygga.

Bevis


Vi blev verkligen hjälpta, tack så mycket. Vi funderade ett tag på att installera kameror men vi har varit förskonade från hemsök nu i fyra veckor och katterna sover lugnt om nätterna så det slipper vi. Läskigt det där med spöken, här är tror jag den bästa filmen som verkligen lyckats fånga ett riktigt spöke på film – filmen är inte manipulerad har man fastslagit!Kategorier:Spöken

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: