På spåret

Jag har här tänkt samla all info, föredrag, idéer kring den ”nya tiden” som vissa av har förstått vi är inne i. Jag vill bidra med tecken på vad som är fel med det gamla och vill peka  på de goda exemplen som finns därute! OCH, sist men inte minst – humor är det enda sättet att bota fanatism och renlärighet och kan även här vara ett effektivt instrument för att få samhället in i informationseran på riktigt!Kategorier:Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: