Strålskyddsstiftelsen KAN orsaka barncancer

De fula knepen är rätt vanliga hos lobbyfirmor som vill skrämma allmänheten. Strålskyddsstiftelsen är en suspekt organisation som gång på gång når ut till osociala medier med debattartiklar om att wi-fi, mikrovågsstrålning och att t o m värme från laptops batterier är farliga för fortplantningsförmågan speciellt hos unga. Här visar jag med samma fula knep att Strålskyddsstiftelsen faktiskt kan orsaka barncancer.

20140312-223513.jpg

ÅSIKTER
Vi blir numera invaderade av påståenden om Wi-Fi och dess risker. T o m till förskolor skickas varningar och rena lögner ut för att ”göra folk uppmärksamma på risker”. Det är inte nog med att man påtalar risker utan man kommer även med svepande argument om att följa EU’s rekommendationer. Man påstår även att trådlösa nätverk är skadliga för speciellt barn. Detta är inget annat än ren skräckpropaganda som man dessutom påstår att det är vetenskapligt belagt, vilket alltså inte är sant.

Effekten av denna skräckpropaganda blir att allmänheten föga förvånande kan bli orolig och inte minst barnen kan bli oroliga. I en värld där ständig uppkoppling ger så många fördelar upplever många idag en stress över att inte kunna veta säkert om nätverken är farliga eller inte (man vet heller inte säkert ifall man får en sten från rymden i huvet, fast är det ingen som säljer hjälmar för att motverka så det behöver vi nog inte oroa oss för).

Många medborgare som läser tidningar kan t o m bli sjuka av oron och stressen och utvecklar symptom som yrsel, utslag, huvudvärk mm och i vissa fall t o m cancer. Att oro och stress med följd av sömnbrist och dåliga matvanor och kanske t o m spelberoende i förlängning kan orsaka cancer kan vi spekulera kring. Det har vetenskapen stöd för.

Att ständigt leva i skräck och styras av fobier är knappast något som läkarvetenskapen rekommenderar. Därför spekulerar jag här i om att det inte är Strålskyddsstiftelsen själva som ligger bakom den ökade oron i samhället. Det kan vara så. Försiktighetsprincipen bör användas och Strålskyddsstiftelsen bör undvikas så mycket som möjligt.

Undersökningar visar dessutom att det finns ett otal sajter som driver samma tes och att dessa kan vara i maskopi med varandra. Strålskyddsstiftelsen tar emot pengar av oroliga medborgare men det kan vara så alltså att de även säljer egna produkter t ex foliekepsar, foliehattar, lakan, diverse grunkor som neutraliserar jordenergier etc för att finansiera sin egen lobbyverksamhet så då som i sin tur levererar mer skräckpropaganda.

En gång satt jag en hel kväll och studerade sajter som spred propagandan och flera indicier tyder på att Strålskyddsstiftelsen ligger bakom flera anonyma sajter. Undersökningarna utesluter inte att de gör det. Fler undersökningar och mer forskning behöver göras.

Nu är det ju inte sannolikt att orosmegafonen Strålskyddsstiftelsen orsakar cancer men det kan vara så – det är ungefär lika troligt som att wi-fi gör det. Och när man läser saker och ting ska man kritiskt granska t o m denna åsiktsartikel men främst oseriösa organisationer som Strålskyddsstiftelsen – speciellt när Strålsäkerhetsmyndigheten varnar.Kategorier:blogg100, Wi-Fi

Etiketter:

2 svar

  1. Stäng denna blogg då den utgår medvetet med desinformation!!!
    Det finns mycket OBS!!! mycket, oberoende forskning och forskare som VARNAR för denna hemska sjukdomsalstrande teknik och de har otvetydiga BEVIS ! ! !
    Strålskyddsstiftelsen är den RÄTTA platsen att söka korrekt information på! INTE strålskyddsmyndigheten som går telecom-industrins ärenden! deras så kallade Forskare/forskning är betalda av telecom industrin!!! Följ pengarna så hittar ni svaren!

    • Jag har aldrig blockat nån kommentar på min blogg förut men nu är jag ytterst tveksam till den policyn. Vad driver dessa människor som struntar i vetenskapen och drivs av rädsla för något som inte finns? Är det inte homofobi så är det spindelrädsla eller främlingsrädsla. Är det en psykisk sjukdom? Är det skolan fel som inte lyckats förmedla kunskap och därmed istället skapat misstro mot allt som samhället och den globala forskningen har skapat? Vad är det? Hjälp mig gärna att förstå Helén76.

      Det finns inte en enda rapport i hela världen som bevisar att wi-fi är farligare än vanligt dagsljus eller t o m kroppsstrålning. Jag har läst hundratals rapporter… När den kommer skicka mig gärna den. Kram på dig – nej, förlåt då kanske du tror jag vill ge dig cancer. Vink, vink.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: