Min blogg är extremt specifik

Bara man paketerar rätt och boxar in rätt så kan man skriva om vad som helst.

Så specifikt det kan bli


Jo, denna blogg handlar egentligen om en pytteliten detalj. Den går inte att ta på liksom så liten är den utan den är mer ett tillstånd – ett tillstånd som varierar och utvecklas. Det är svårt för många att behandla ämnet, trots att det egentligen är en pytteliten detalj i det stora hela tycker folk det är för stort. Det är för jobbigt och för svårt.

20130213-100501.jpg

Bloggen handlar om livet på jorden, universum och allting. Det känns tryggt – inga utsvävningar här inte utanför ämnet. Det finns en röd tråd, logik och lite idéer och så. Syntes är en sak, motsatsen är analys. Vad handlar livet på jorden om egentligen? Att vara och existera och leva?

Vad nu det är egentligen.Kategorier:bloggande, Livet

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: